• Hebei TOP-METAL I / E CO., LTD
    Supplier Partner Responsible Panjenengan

Our Advantages

TOP-METAL dumunung ing China dikenali minangka supplier anjog, produsen lan Uni distributor ing nyediakake solusi piping kanggo perusahaan lenga lan gas lan produk wilayah industri ing domestik lan luar negeri. kisaran Product ing API 5L Rapi, LSAW, SSAW pipe lan pipe pipo baja, kabeh jinis pipo Anti-korosif lan fitting eg 3PE ditutupi API 5L steel pipe, PTFE liner pipe, FRP nduwurke tumpukan pipe. aksesoris liyane ing pipo eg baja karbon lan cagak stainless steel, fitting korban-welding, fitting palsu, pipe thread pentil lan soket etc. Supaya kanggo sumber kualitas produk, kita 5 set tengah mesin vertikal bisa proses bagean akeh pas minangka saben Drawing diwenehake , bagean supaya selaras olèh. Bubar taun, kita njupuk bagéyan ing akèh project saka CNPC lan Sinopec ing sepindah Foreign, kita diajeni ing Approved Dhaftar Supplier sing.

 

Pelanggan kita

line-pipe-klien-zhongshi-300x150
line-pipe-klien-sinopec-300x150
line-pipe-klien-cnooc-300x150
line-pipe-klien-Pemex-300x150
line-pipe-klien-pdvsa-300x150
line-pipe-klien-bp-300x150
line-pipe-klien-npkc-300x150
line-pipe-klien-persia-300x150

WhatsApp Online Chat !