• Hebei TOP-logam I / E CO., LTD
    Supplier Rakan Jawab Anjeun

Our Advantages

TOP-logam ieu lokasina di Cina dipikawanoh salaku supplier ngarah, produsén sarta Rugbi distributor dina méré solusi piping keur parusahaan minyak jeung gas jeung produk aréa industri lianna di domestik jeung mancanagara. Bulan produk di API 5L Seamless, LSAW, SSAW Steel pipa na pipe pipa baja, sagala jinis pipa Anti corrosive na fittings misalna 3PE coated API 5L pipe baja, PTFE liner pipe, FRP pungkal pipe. asesoris séjén dina pipa misalna baja karbon jeung flange stainless steel, fittings butt-las, fittings ngajalin, pipe thread nipple jeung stop kontak jsb Dina raraga nyadiakeun produk kualitas luhur, urang 5 susunan puseur mesin nangtung tiasa ngolah bagian loba tepat sakumaha per teken disadiakeun , patempatan jadi ngaropéa anu ngabageakeun. Nembe taun, urang nyokot bagian dina loba proyek ti CNPC na Sinopec di bantuan luar nagri, kami anu ngahormatan di disatujuan Daptar Supplier maranéhanana.

 

Konsumén kami

garis-pipe-klien-zhongshi-300x150
garis-pipe-klien-sinopec-300x150
garis-pipe-klien-cnooc-300x150
garis-pipe-klien-pemex-300x150
garis-pipe-klien-pdvsa-300x150
garis-pipe-klien-pb-300x150
garis-pipe-klien-npkc-300x150
garis-pipe-klien-Pérsia-300x150

WhatsApp Online Chat !