Produsen 14 Inch ew Api 5l Grade X -42 3layer Pe ditutupi Steel Line Pipe - CHINA Hebei TOP-METAL I / E
  • Hebei TOP-METAL I / E CO., LTD
    Supplier Partner Responsible Panjenengan

Products

Produsen 14 Inch ew Api 5l Grade X -42 3layer Pe ditutupi Steel Line Pipe

Short Description:

Quick Details Standard:API Standard2:API 5L Thickness:11.13 – 59.54 mm Section Shape:Round Outer Diameter(Round):355.6 – 1219 mm Place of Origin:China (Mainland) Secondary Or Not:Non-secondary Application:Fluid Pipe Technique:Hot Rolled Certification:API Surface Treatment:As per your requirements Special Pipe:API Pipe Alloy Or Not:Non-alloy Title:External 3PE(2PE,FBE) and internal epoxy coated pipes Protection:3PE Coating/Oiled/Varnished etc Or as per your requir...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet

    Standard: API
    Standard2: API 5L
    Kekandelan: 11,13 - 59,54 mm
    Section Shape: Round
    Outer Diameter (Round): 355,6 - 1219 mm
    Panggonan Asal: China (Mainland)
    Secondary Utawa Ora: Non-secondary
    Aplikasi: Pipe adi
    Technique: Hot Rolled
    Certification: API
    Perawatan lumahing: Minangka saben kasenengan
    Pipe khusus: API Pipe
    Alloy Utawa Ora: Non-alloy
    Title: njaba 3PE (2PE, FBE) lan epoxy ditutupi pipo internal
    Protection: 3PE Coating / Nglengo / varnished etc Utawa minangka saben kasenengan
    Dianggo: Ngirim lenga / gas / banyu etc
    PSL: PSL.1 / PSL.2

    Produsen 14 Inch ew Api 5l Grade X -42 3layer Pe ditutupi Steel Line Pipe

    Casing (SMLS) steel pipe digawe saka tabung kosong utawa ngalangi ingot, lan banjur liwat panas mbalek utawa Rolling kadhemen / proses digambar rampung specification pipe final, tanpa prakaryan ngelas, karo kekandelan tembok rata-rata, kang bisa metokake meksa tengah & dhuwur lan uga bisa digunakake ing lingkungan kondisi ala.

    The pipe casing pipe utamané dipigunakaké kanggo meksa prau lan ngaturaken adi kayata lenga ngangkut, gas alam, gas batu bara, uap, banyu uga materi ngalangi tartamtu, etc.

    Casing Pipe
    Standard API 5L, ASTM A53 / A106, ASTM A192, ASTM A210, ASTM A335, ASTM A179, DIN 17175 ST35.8 / 37, DIN1629 ST52, etc
    steel Grade GR.B, 20 #, X42 ~ X56, S235JR, S355JR, S355JOH, Q195, SS400, SS490, etc
    Outside Diameter 2 "-28" (60.3mm ~ 711mm)
    wall kekandelan 4 ~ 65mm
    kaluwihan 1.Bear tengah & dhuwur meksa 2. resistance karat Luwih 3. Averrage kaku 4. lingkungan ala Cocog
    QQ 截圖 20180822163733
    QQ 截圖 20180822163700

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!